Gianna Troyse

www.hälsopedagogen.se - Din guide till en bättre hälsa!

söndag

Kategori: DAGENS


I <3 Power Plate

Kategori: HÄLSA

Jag älskar Power Plate träning och här om dagen hittade jag reklam om det i en tidning!

Hemlisar

Kategori: DAGENS

Här är en bild på mig och Elin från den hemligggga inspelningen vi var på under veckan! Jag får ju inte säga någonting men jag kan ju lungt säga att när vi får ett klartecken så kommer jag absolut att dela med mig!

Ni missar väll inte Biggest Loser Sverige ...

Kategori: DAGENS

img_6115 (MMS)

Ni missar väll inte Biggest Loser Sverige som går varje torsdag kl 20.00!!! Michael som är med i Gröma laget är en av mina kunder på Power Plate och vi har tränat ihop länge! Så glöm inte att titta på programmet och heja på Michael!!!!!!

Tack för igår Elin! Det var en jätte trevl...

Kategori: DAGENS

img_2375 (MMS)

Tack för igår Elin! Det var en jätte trevlig kväll men en jävla massa adrenalin ( vad det var för i spelning får ni veta när jag får berätta), god mat och massa drinkar på café opera. Kommer aldrig att vara med om något liknande tror jag, iaf inte med så mycket känslor inblandade. För att inte vara så tråkig med en tjock vinterjacka på mig när man ska ut så hade jag min pälsjacka från H&M. Ett tips är att ha en tunn dunjacka under för värmen, det hade jag och det var jätte skönt!!

Nu händer det grejer! Är på väg till en tv...

Kategori: DAGENS

img_3087 (MMS)

Nu händer det grejer! Är på väg till en tv-inspelning just i denna stund! Nu undrar ni så klart vilken tv- inspelning det är, men det är hemligt :) det jag kan säga är att det kommer bli grymt kul och jag längtar till att det drar igång!! Håller er uppdaterade!

SMS-inlägg

Kategori: DAGENS

img_3828 (MMS)

ovan London

Kategori: DAGENS




allt ser så litet ut uppifrån


ovan molnen



Forskning på datan och M&M handen på tågresan in till London!!



Maxade skytfönster på Oxford Street!



Mitt Hotell!



Soligt väder och +12 grader.



Lite energi på hotelrummet efter en lång dag.



En grymt flottig frukost: ostomelett, bröd med marmelad och bacon.



Latte stället nomero 1 !!



på väg hem!

Kl är 03.55 och jag är skit trött! Ett äve...

Kategori: DAGENS

img_1720 (MMS)

Kl är 03.55 och jag är skit trött! Ett äventyr väntar för jag är på väg till London!! Vad jag ska göra där får ni veta sen, nu ska jag sova på bussen för att senare flyga iväg !!

skor till salu

Kategori: DAGENS

Tänkte sälja ett par av mina skor för att det är fel storlek. Nu finns dem på Blocket. Det är ett par Acne skor, svarta i skinn. Modellen heter Enduro och är i storlek 40. Klicka HÄR om du vill se bilder och annonsen!

tjej snack

Kategori: DAGENS

Här om dagen träffade jag Stephanie och Sanna för att snacka lite tjej snack. Vi lärde känna varandra när vi gick på Gymnastik- och Idrottshögskolan tillsammans och har fortfarande väldigt bra kontakt. Det blir tyvärr inte så ofta vi alla tre kan ses då vi alla är upptagna på vårt håll med både jobb och träning. Men det är grymt kul att träffas! Tack tjejer för en härlig pratstund, jag blir alltid lika peppad av att träffa er!

hmm...

Kategori: DAGENS

Nu har jag haft så mycket annat på gång så jag nästan glömt bort er och bloggen! Ska inte hända igen, inte om jag kan bestämma. Jag har kommit bort från mina vardagliga rutiner på sistonde och nu längtar jag till nästa vecka för att komma igång med mit liv igen, min träning och med allt annat! Jag kan bli lite vintertrött känner jag för att det är så jäkla mörkt jämnt men nu fasiken är det slut på det! Laddar med D-vitamin för att orka igenom denna mörka period, vampyrernas paradis (om det nu finns några sådana). Jag läänngtarr till sommaren!!

Dagens lunch blir tonfisk röra med bröd. S...

Kategori: DAGENS

img_7536 (MMS)

Dagens lunch blir tonfisk röra med bröd. Så gott och så enkel att göra. Mitt recept är: 2 st kokta ägg, i burk tonfisk, ca 10 st hackade skivor saltgurka och ca 1-2 matskedar majonäs. Mumms!

Spring på stan, passade på att ta vara på ...

Kategori: DAGENS

img_4016 (MMS)

Spring på stan, passade på att ta vara på den enda solglimten som vi förmodligen ser idag. Nu ska jag till Ikea!

2012

Kategori: DAGENS

God fortsättning allihop! Igår var en helt magisk kväll hemma hos Patricija med middag och vin och massa kärlek! Här kommer massa bilder ifrån igår.







Äntligen 2012!!

Kategori: DAGENS

img_2843 (MMS)

Äntligen 2012!!