Gianna Troyse

www.hälsopedagogen.se - Din guide till en bättre hälsa!

I morgon är det helg!

Kategori: DAGENS

img_7363 (MMS)

I morgon är det helg!

På mitt skrivbord.

Kategori: DAGENS

img_9296 (MMS)

På mitt skrivbord.

hej!

Kategori: DAGENS

nytt in

Kategori: DAGENS

Äntligen har jag köpt en bildskärm till min notebook dator. Den är så liten så det är jobbigt att jobbahemma med den. Det är mycket roligare att jobba på datorn om man ser vad man gör :)

Sitter i bilen med ett gäng tjejer för att...

Kategori: DAGENS

img_2176 (MMS)

Sitter i bilen med ett gäng tjejer för att åka på inflyttnings middag i Stockholm. Åkte hem till Tuna igår men det blir en roadtrip nu till Sthlm tur och retur, och en tågresa hem till stockholm i morgon igen! Mycket åkande fram och tillbaka!! Roligt när det händer lite grejer. Så här ska det njutas av lite god mat och roligt sällskap: ) vi hörs

Jag idag!

Kategori: DAGENS

img_1366 (MMS)

Jag idag!

när du är sugen på något litet

Kategori: DAGENS


första lunchen ute!

Kategori: DAGENS

I går var det premiär för att äta lunch på en uteservering i solskenet! Ser fram emot många fler :) En bra restaurang på söder är Vendetta, ligger ungeför nere vid ringen. De hade jätte bra husmanskost och en rejäl portion, jag åt lax med grönsaker och kokt potatis.

God morgon! Det känns som att det kommer a...

Kategori: DAGENS

img_2881 (MMS)

God morgon! Det känns som att det kommer att bli en skön dag, hoppas på lite värme och sol under helgen. Men först ska jag avklara en jobbdag, sen är det helg!

Äntligen har jag blivit frisk från mina sj...

Kategori: DAGENS

img_2501 (MMS)

Äntligen har jag blivit frisk från mina sjukdomar!  Eller är på bättringsvägen i alla fall. Jag har varit riktig dålig på att blogga nu sista tiden men ibland blir det bara så. Så fruktansvärt trött av penicillinet också så jag har somnat vid tio varje kväll men vaknat hundrafemtiotvå gånger under nätterna för att man svettas som en kossa! Hatar det, men nu får det vara nog. I morgon har jag en dag med fullt ös! Mina klasser på Power Plate börjar redan kl 07.15 och jag har fullt upp till kl 10.00. Sen sticker jag iväg och lämnar lite produkter till kunder. Så nu ska jag sova så jag orkar gå upp i morgon! God   Natt.

Allt gånger tre. Som alltid kör jag tydlig...

Kategori: DAGENS

img_1640 (MMS)

Allt gånger tre. Som alltid kör jag tydligen all in även när det gäller sjukdomar! Var hos farbror doktorn i tisdags och fick medicin mot halsfluss. Men när halsen blev bättre blev allt annat sämre så jag fick gå tillbaka idag. Klart att man har dragit på sig en massa annat skit också! Så hu sitter jag utan röst, infektion i behållen, vatten bakom örat och tinitus. Men. Det positiva är ju ändå att det onda i halsen är över :) men nu för det fan vara nog! 3 olika nässprayer och 3 olika mediciner.

sjuk!!

Kategori: DAGENS

Blä...har vart super sjuk sen i månags :( ligger i sängen med halsfluss, öroninflammation, vatten bakom örat och absolut ingen röst! Haha, nån fråga mig tom i telefonen idag om jag grät! Haha, nej jag är sjuk :)
Kanske ses imorn!

Ett rykande hett tips på mat är indiskt. S...

Kategori: DAGENS

img_9221 (MMS)

Ett rykande hett tips på mat är indiskt. Super gott och ett bra alternativ till all annan skräpmat som finns där ute. Lite variation är även bra för det blir mycket kinamat för min del annars. Ps. Coca-cola får gå på helgerna!!

Indiskt ikväll !

Kategori: DAGENS

img_4709 (MMS)

Indiskt ikväll !

Idag var det vår väder till tusen!! Skönt ...

Kategori: DAGENS

img_0135 (MMS)

Idag var det vår väder till tusen!! Skönt med vårsolen som värmer. Idag hade jag min pälsjacka som jag köpte i London. Jag har ju ändrat den lite då jag klippt av armarna en bit. Gick en sväng ute för att fixa och trixa med lite grejer sen mötte jag upp några av tjejerna för en sen lördagsfika !! Nu är jag på väg hem och ska kolla på några avsnitt av revenge!

Har suttit nästan hela dagen med att desig...

Kategori: DAGENS

img_2113 (MMS)

Har suttit nästan hela dagen med att designa och utformat nya reklamblad, visitkort och medlemskort till vårt nya Power Plate center. Det är väldigt kul och jag gillar verkligen den mer moderna och glammiga reklamkampanjen. Vad tycker ni?

trevlig kväll

Kategori: DAGENS

Ska springa iväg till Patricija nu för en mysig fredagskväll med tjejkompisarna, en bra film och hemmalagad paj!

Ha en trevlig fredags kväll!

Fredagsfika

Kategori: DAGENS

Eftersom hårdträning börjar på måndag ska jag moffa extra mycket denna helg! Började med en god daimtårta :) Nu går jag all in på sötsaker till på måndag, då jag går all in för träning!

treat your lips

Kategori: HÄLSA

Var hos hudterapeuten Karin idag och köppte med mig ett läpp balsam från Dermalogica som ska vara bra för torra läppar. Nu måste jag göra något åt mina händer ser jag! Pinsamt torra!

idag är det fredag

Kategori: DAGENS

Kanske inte det mest hälsosamma, men fint var det iaf :)