Gianna Troyse

www.hälsopedagogen.se - Din guide till en bättre hälsa!

Trick or Treat?

Kategori:

Idag firas Halloween, den 31 oktober. I USA ställer de hushåll som önskar påringning ut en tänd pumpalykta på farstutrappen. Man äter också mycket pumpapaj och pumpa soppa under den här tiden.

Visste du att pumpan ger en bra mättnadskänsla och inehäller bara 18 kcal / 100g, den har ett lågt inehåll av kolhydrater, 4,2g /100g. 300 gram pumpa täcker hälften av dagsbehovet av vitaminet folsyra, som är viktigt om man är gravid. Desutom för du C-vitamin och kalium som har en posivit effekt på vätskebalansen. 



Har du fått trick or treatat någon idag?

Here we go!

Kategori:

Passar bra att börja med det första blogginlägget till Halloween!

På denna blogg kommer jag skriva om lite av varje, det är ju trotts allt en personlig blogg, men för det mesta kommer det finnas mycket om HÄLSA, TRÄNING och VÄLBEFINNANDE. Men även lite om mode och annat roligt!

Vill man veta lite mer konkret fakta kring hälsa och inte bara läsa om mina åsikter så ska ni titta in på mitt andra projekt. www.halsopedagogen.se - Din guide till en bättre hälsa. Detta är en hälsoportal där man kan navigara sig och läsa MASSOR med fakta kring hälsa, men även följa vår hälsoblogg.

Ok, Here We Go!!

Välkommen till min nya blogg!

Kategori: